Skip to main content

ONZE AANPAK

Het leveren van topkwaliteit en een onberispelijke service, dat is waar we naar streven! Het resultaat van een persoonlijke aanpak, op maat van de klant. Daarom komen wij graag naar je toe met gedetailleerd advies, meteen de start van een mooie samenwerking. Onze aanpak is transparant, met het oog op het beste resultaat, een vlotte levering en een betrouwbare naservice.

Zonbreker biedt het gehele gamma aan van Verano! Niet iedereen kan, en mag, het volledige gamma verdelen. Dit maakt van Zonbreker een Verano Privilege Dealer!

We beloven niet dat we de offerte zo snel mogelijk opsturen, maar we maken de offerte per direct in jouw aanwezigheid op, zo hoef je niet te wachten en heb je onmiddellijk zicht op het kostenplaatje.

VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK MAKEN

Ons contacteren kan altijd via mail, telefoon, Facebook, Instagram of het contactformulier van onze website.
Je wordt kort nadien gebeld door 1 van onze projectleiders om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Maak je afspraak!

 

OPMETING BIJ U THUIS

Onze projectleider komt langs om je wensen in kaart te brengen, gericht advies te geven en de technische mogelijkheden te bekijken aan de hand van uitgebreid documentatiemateriaal. Vervolgens gebeurt de opmeting voor productie en plaatsing. 

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Vrijblijvend offerte vragen kan altijd als je over gedetailleerde plannen beschikt en langskomt in onze showroom of ze doorstuurt naar hallo@zonbreker.be. Maar om er zeker van te zijn dat de afmetingen kloppen, maak je best een afspraak met onze projectleider voor een opmeting ter plaatse. 

PRODUCTIE

Na de opmeting en offerteopmaak zetten we het order in productie bij leverancier Verano, Feneko, of Velux. 

MONTAGE

De laatste horde, de montage bepaalt het succes van het hele proces.