Skip to main content

Over ons

Management

Bert en Anthony hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Door hun ondernemingszin en kennis in de markt hebben ze samen beslist om een bedrijf op te richten en zelf zonwering te gaan aanbieden. Nu 3 jaar later is de zaak in volle bloei en ondertussen werken Bert en Anthony reeds met enkele verkopers en 2 plaatsingsteams.
 

“We proberen het verschil te maken door correcte prijs-kwaliteit offertes aan te bieden en streven naar een quasi perfecte service en naservice. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel, we willen dat ze kunnen genieten van hun zonwering en overkappingen.“
 

Montageteam

Zonbreker werkt met 2 montageteams die worden geleid door Kenny. Kenny is de hoofdtechnieker en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector. Mede door Kenny zijn ervaring worden de montages en afwerkingen naar een hoger niveau getild. 
 

Regio

Waasland, Brussel, Oost-Vlaanderen, Antwerpen

Voor het plaatsen van zonwering en overkappingen is Zonbreker actief in de Brusselse rand, Antwerpen, het Waasland en een groot deel van Vlaams-Brabant.
 

Zonwering gamma

Buitenzonwering en rolluiken

·         screens

·         zonneschermen

·         verandazonweringen

·         uitvalschermen

·         markiezen

·         lamellendaken

·         terrasoverkappingen

Overkappingenoverkapping, terrasoverkappng

·         Iseo V905

·         Ledro V908

·         Somerset V909

·         Garda V910

·         Como V916

·         Purbeck V918

·         Riva V920

Merken

Zonbreker werkt samen met premium merken zoals Verano en Velux.Verano

Ligging

Zonbreker is gelegen in Willebroek. Klanten kunnen na afspraak langskomen in de showroom van Verano in Neder-Over-Heembeek om het assortiment te bezichtigen.