Skip to main content

Over ons

Management

Bert en Anthony hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Door hun ondernemingszin en kennis in de markt hebben ze samen beslist om een bedrijf op te richten en zelf zonwering en overkappingen te gaan aanbieden. Nu 4 jaar later is de zaak in volle bloei en ondertussen werken Bert en Anthony reeds met enkele verkopers en 3 eigen plaatsingsteams.
 

“We proberen het verschil te maken door correcte prijs-kwaliteit offertes aan te bieden en streven naar een quasi perfecte service en naservice. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel, we willen dat ze kunnen genieten van hun zonwering en overkappingen.“
 

Montageteam

Zonbreker werkt met 3 montageteams, elk team wordt geleid door vakmensen die reeds elk meer dan 10 jaar ervaring hebben in de sector. Door deze ervaring worden de montages en afwerkingen naar een hoger niveau getild. 
 

Regio

Waasland, Brussel, Oost-Vlaanderen, Antwerpen

Voor het plaatsen van zonwering en overkappingen is Zonbreker actief in de Brusselse rand, Antwerpen, het Waasland en een groot deel van Vlaams-Brabant.
 

Zonwering gamma

Buitenzonwering en rolluiken

·         screens

·         zonneschermen

·         verandazonweringen

·         uitvalschermen

·         markiezen

·         lamellendaken

·         terrasoverkappingen

Overkappingenoverkapping, terrasoverkappng

·         Iseo V905

·         Ledro V908

·         Somerset V909

·         Garda V910

·         Como V916

·         Riva V920

Merken

Zonbreker werkt samen met premium merken zoals Verano, Feneko, Pallazzo, Harol en Velux.Verano

Ligging

Zonbreker is gelegen in Willebroek. Klanten kunnen na afspraak langskomen in de showroom van Verano in Neder-Over-Heembeek om het assortiment te bezichtigen.