Skip to main content

Over ons

Management

Bert en Anthony hebben samen meer dan 25 jaar ervaring in de zonweringsbranche. Door hun ondernemingszin en kennis in de markt hebben ze samen beslist om een bedrijf op te richten en zelf zonwering en overkappingen te gaan aanbieden. Nu 5 jaar later is de zaak in volle bloei en ondertussen werken Bert en Anthony reeds met enkele verkopers en 3 eigen plaatsingsteams.
 

Onze visie en doel: Zonbreker smart solar shading expert

“We proberen het verschil te maken door correcte prijs-kwaliteit offertes aan te bieden en streven naar een quasi perfecte service en naservice. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel, we willen dat ze kunnen genieten van hun zonwering en overkappingen.“

"Wij verdelen ook alleen maar producten van leveranciers die door onze test van aanvaarding zijn geraakt. We hechten veel waarde aan zowel de kwalitatieve factor als de esthetische factor van de producten. Soms hoort hier wel een prijskaartje bij, maar we hebben producten voor ieders budget, zonder te moeten inboeten op kwaliteit en esthetiek."

"Het is voor ons zeer belangrijk om mee te gaan met de tijd en dat zowel wij als ons personeel weet waarover men praat. Daarom heeft de hoofdmonteur en ook het salesteam als binnendienst de nodige kennis opgedaan bij de European Solar Shading Organisation. We dragen fier de titel 'Smart Solar Shading Advisor'. 

"Zo goed als ons volledige assortiment kan je komen bezichtigen in onze toonzaal! Je kan vrij binnen wandelen of je kan een afspraak maken met één van de verkopers die jou deskundig bijstaan bij jouw keuze/interesse."
 

Montageteam

Zonbreker werkt met 3 montageteams, elk team wordt geleid door vakmensen die reeds elk meer dan 10 jaar ervaring hebben in de sector. Door deze ervaring worden de montages en afwerkingen naar een hoger niveau getild. 
 

Regio

Waasland, Brussel, Oost-Vlaanderen, Antwerpen

Voor het plaatsen van zonwering en overkappingen is Zonbreker actief in de Brusselse rand, Antwerpen, het Waasland en een groot deel van Vlaams-Brabant.
 

Assortiment

Terrasoverkappingen, buitenzonwering, tuinmeubeln, rolluiken, luxe heaters en raamdecoratie

·         screens

·         zonneschermen

·         verandazonweringen

·         uitvalschermen

·         markiezen

·         lamellendaken

·         terrasoverkappingen

Overkappingenoverkapping, terrasoverkappng

·         Iseo V905

·         Ledro V908

 

 

Merken

Zonbreker werkt samen met premium merken zoals Verano, Gibus, Warema, Feneko, Pallazzo, Somfy, Harol, Heatsail en Velux.Verano

Ligging toonzaal

Zonbreker is gelegen langs de A12, aan de afrit van 'den Duvel'.

Openingsuren:

Ma:  gesloten
Di:   10u - 17u
Wo: 10u - 17u
Do:  10u - 17u
Vr:   10u - 15u
Za:   10u - 15u
Zo:   gesloten

Vrije toegang of na afspraak.

Bezichtiging kan ook in de toonzaal te Neder-over-Heembeek in de toonzaal van Verano. Dit enkel na afspraak.