Skip to main content

Glaswanden, schuifwanden en vouwwanden

Glaswanden bieden bescherming tegen zowel weer als wind. Ze vergroten en verfraaien jouw ruimte en je kunt ze eveneens toepassen in verschillende situaties . Denk bijvoorbeeld aan afsluitingen voor vaste overkappingen, lamellendaken, tuinhuizen, poolhouses,..
Onze glaswanden zorgen er trouwens voor dat je langer kan genieten van het buitenleven zonder belemmering van het licht.

Zoals bij al de andere buitenleven producten van Verano zijn deze glaswanden te verkrijgen in standaard kleuren zoals ivoor, wit of antraciet structuurlak en uiteraard ook in elke andere gewenste kleur.

Overzicht van de soorten glaswanden

Zonbreker is een premium dealer van Verano. Verano is sinds vele jaren een referentie in zowel binnenzonwering als ook buitenzonwering. Ze werken met hoogwaardige materialen en geven bovendien 5 jaar garantie op hun producten waaronder ook glaswanden en schuifwanden.

V762 Talamanca glaswand

Deze glaswanden zijn voorzien van een meeneem functie. Deze zorgt er bijgevolg voor dat je de schuifwand in 1 vloeiende beweging kan openen of sluiten. Een inox handvat is voorzien in de schuifwanden om dit nog makkelijker te maken. 
Deze glaswanden zijn verkrijgbaar met een 3, 4, 5 of 6-delige in- of opbouwrail. De glaswanden voorzien we eveneens van afwatering om het onderhoud van de glaswand miniem te houden.

Als optie kan je de glaswand ook nog voorzien van een cilinderslot aan zowel de binnen- of buitenkant. Zo garandeer je eveneens de veiligheid van jouw woning.

Specificaties Talamanca glaswand

 • Meest gekozen kleuren voor deze glaswanden: ivoor, wit en eveneens antraciet.
 • De vulling van de glaswand is gehard glas met een diameter van 10 mm.
 • Maximale breedte glaswand: 6000 mm of 6 meter.
 • Maximale hoogte glaswand: 3000 mm of 3 meter.

Talamanca glaswandglaswand

V764 Olivera schuifwand

De Olivera schuifwand is de vernieuwde versie van de 2 bovengenoemde schuifwanden. Het design van deze glaswand is verfijnd en verfraaid en is bovendien ook volledig moduleerbaar. Elke optie zoals bijvoorbeeld wandaansluitingen, handvaten, in of opbouw rails, hendels om af te sluiten enzovoort kun je ook apart verkrijgen. Zo kom je tot een glaswand die dus volledig naar jouw wens is. Deze glaswanden zijn eveneens uitgerust met een meeneem functie om de glasdelen in 1 vloeiende beweging te openen en of te sluiten.

Specificaties Olivera schuifwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze schuifwanden: ivoor, wit en ook antraciet.
 • De vulling van de glaswand is gehard glas met een diameter van 8 of 10 mm.
 • Maximale breedte van deze schuifwand: 6000 mm of 6 meter.
 • Maximale hoogte van deze schuifwand: 2250 mm of 2,25 meter.

Olivera glaswandschuifwand

V772 Moli glazen vouwwand

Een glazen vouwwand is een slimme variant van de glazen schuifwanden. Deze glaswand kunt u eveneens openschuiven naar de gewenste zijde. Het grote voordeel is hier dat je de panelen volledig kunt opvouwen om bijgevolg zo weinig mogelijk ruimte te verliezen in open toestand.

Door de volledige aluminium omkadering is deze vouwwand bijgevolg in gesloten toestand volledig wind en waterdicht en dit ook weer zonder het licht tijdens de dag te belemmeren. Ideaal om bijvoorbeeld de slagregen en scherpe wind uit de toegepaste ruimte buiten te houden!

Specificaties Moli vouwwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze vouwwanden: ivoor, wit en ook antraciet.
 • De vulling van de glaswand is glas 33.1.
 • Maximale breedte van deze vouwwand: 5500 mm of 5,5 meter.
 • Maximale hoogte van deze vouwwand: 3000 mm of 3 meter.

moli glaswandvouwwand

V755 Nova schuifwand

Deze schuifwand is een streling voor het oog. Door de slimme vormgeving en positionering van de houten of aluminium lamellen biedt deze schuifwand bijgevolg meer bescherming dan je in eerste instantie zou denken bij het zien van dit fantastisch product. De schuifwanden bieden bescherming tegen zowel de zon en warmte als ook tegen de wind en de regen.

Dankzij de losse schuivende panelen van de schuifwand kan je bijgevolg enorm veel kanten uit. Zo creëer je dankzij deze schuifwanden dus ook het ideale gewenste comfort.

Specificaties Nova schuifwand

 • Meest gekozen kleuren voor deze schuifwanden: ivoor, wit en ook in antraciet.
 • De vulling van de glaswand is glas 33.1.
 • Maximale breedte van deze schuifwand: 5750 mm of 5,75 meter.
 • Maximale hoogte van deze schuifwand: 2800 mm of 2,8 meter.

 Nova glaswandnova schuifwand

Vaste glaswand

Net zoals de andere glaswanden uit ons gamma bieden de vaste glaswanden ook bescherming tegen weer en wind. Dit zonder het licht te belemmeren. Dit type glaswand is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen en kunnen bijgevolg voor elke situatie een oplossing bieden.

V785 Serena glaswand

De Serena glaswand is voorzien van een volledige fijne aluminium omkadering. Dit zorgt er voor dat het design van de glaswand eveneens modern en strak blijft. Door de veelzijdigheid biedt deze glaswand bijgevolg een oplossing voor zowat alle toepassingen.

Deze Serena glaswanden zijn te verkrijgen in 3 verschillende uitvoeringen, de rechte glaswand, als spie of ook als als schuine afsluitwand. Bijvoorbeeld aan de zijkant van een vaste terrasoverkapping.

Optioneel kan men bij glaswanden ook kiezen voor opaal of melkglas. De uitvoering is altijd met gelaagd veiligheidsglas, polycarbonaat platen of zelfs volkern platen. Zo kan je het zicht aan de zijde van de buren ook volledig blokkeren.

Specificaties Serena glaswand

 • Meest gekozen kleuren voor deze glaswanden: ivoor, wit en ook antraciet.
 • De vulling van de glaswand is polycarbonaat met een diameter van 16 mm of glas 44.2
 • Maximale breedte van deze glaswand: 5000 mm of 5 meter.
 • Maximale hoogte van deze glaswand: 3200 mm of 3,2 meter.

Serena glaswandSerena glaswand

Waar plaatsen wij glaswanden en of schuifwanden?regio zonbreker

Zonbreker werkt in een grote straal van 35 kilometer rond Willebroek. Zo kunnen wij een groot deel van de provincies Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en ook Vlaams-Brabant voorzien van zonwering.

Hieronder vind je alvast een overzicht van alle steden waar wij werken. Staat jouw stad of gemeente er niet tussen? Geen probleem, geef ons dan zeker een seintje en we bekijken wat er mogelijk is.

Een glaswand of schuifwand kopen regio Brusselse rand

Glaswanden of schuifwanden kopen regio Antwerpen

Een glaswand of schuifwand kopen regio Vlaams-Brabant

Glaswanden of schuifwanden kopen regio Oost-Vlaanderen

Kenmerken

5 jaar garantie :

Ja

Koppelbaar met lamellendak :
Koppelbaar met terrasoverkapping :

Ja

Duurzaam aluminium :

Ja

Maximale breedte :

6 meter

Maximale hoogte :

3 meter

Vulling :

Glas,polycarbonaat, hout of alu

Winddicht :

Ja

References

FAQ

Vrijblijvende offerte

Snel en eenvoudig jouw offerte aanvragen in 15 seconden.

Testimonial

Alles naar wens, van A tot Z, bedankt voor de mooie glaswanden jongens! Ideaal ook voor in deze warme zomer!